Om oss

Applaus! film&tv as ble etablert i 1998. Vi er et filmproduksjonsselskap som leverer film til næringslivet, stat, kommune og organisasjoner. Vi produserer også underholdning og dokumentarfilm til tv-kanalene, og har blitt nominert flere ganger til Gullruten for våre tv-serier.

I tillegg kan vi streame flerkameraproduksjon fra arrangementer og bistå med i planlegging og gjennomføring av eventer og konferanser. 

Applaus! film&tv er totalleverandør av filmproduksjon med full teknisk park på huset.

APPLAUS! FILM&TV PRODUSERER FILM SOM ENGASJERER, UNDERHOLDER OG BERØRER

Produksjonsselskapet eies og drives av Charlotte Schram Hoel og Harald Herland.

harald_nettbilde3.jpg

Harald Herland er produsent, regissør, fotograf og daglig leder i Applaus! film&tv.

Han har utdanning i markedskommunikasjon fra Norges Markedshøgskole og BI og er utdannet journalist og dokumentarfilmskaper fra Høgskolen i Volda.

Harald har lang fartstid fra reklame og markedsføring og begynte i TV2 allerede da kanalen ble etablert i 1992. Senere gikk han over til NRK som produsent for en rekke faktaprogrammer, før han begynte som filmprodusent i eventbyrået Sirkus (nå Gyro). Harald har dessuten regissert flere dokumentarfilmer og tv-serier. I 2000 gikk han inn som daglig leder i Applaus! film&tv.

 

charlie_nettside3.jpg

Charlotte Schram Hoel er produsent, regissør, klipper og teknisk leder i Applaus! film&tv.

Hun har film- og teaterutdanning fra London Film School i England og European Film College i Danmark og er utdannet skuespiller ved Nordisk Teaterskole i Danmark.

Charlotte har i flere år hatt regi på en rekke underholdningsprogrammer for TV2 og TVNorge. Hun har også hatt regi og etterarbeid på flere tv-dokumentarer og kortfilmer med visninger på en lang rekke festivaler verden rundt. Charlotte ble ansatt i Applaus! film&tv i 2003.

 

VI FORTELLER DINE HISTORIER

Vi har lang erfaring med produksjon av film fra tv, reklame, kommunikasjon og event. Vi har solid kompetanse etter mange år i bransjen og trigges av å levere den beste filmen - hver gang!