Filmproduksjon

Applaus! film&tv as er totalleverandør av filmproduksjon. Våre filmer blir brukt i alle sammenhenger, fra kampanjer på sosiale medier, promotering av produkt på digitale flater til filmer for arrangement og event. Vi har bred erfaring med produksjon av film innen alle sjangre, fra fiksjon til dokumentar.

Hva slags film trenger du?

Applaus! film&tv har en stor og variert kundekrets. I snart 20 år har vi levert opplevelser, kunnskap og nye tanker gjennom lyd og bilde. Vi er en partner i oppdragsgivers totale kommunikasjonsarbeid, og vi er opptatt av at hver eneste film skal være helt unik og tilpasset kundens forventning. Dette ligger som premiss for alle våre oppdrag. 

Våre produksjoner spenner fra korte feature-reportasjer til tyngre dokumentarfilmer. Noen ganger bruker vi humor til å formidle budskapet, andre ganger ligger et solid journalistisk arbeid til grunn.

Hva slags film trenger du?

Webfilm eller Promotering?

Dramatisering, Humor, Fakta eller Kunnskapsformidling?

Featurereportasje, Innholdsmarkedsføring eller Reklamefilm?

Produktpresentasjon eller Opplæring?

Intervjuer, Portretter, Jubileumsfilm eller Profilering?

Studioproduksjon, Medietrening, Internkommunikasjon eller streaming?

 

Vi tar hånd om hele prosessen

Applaus! film&tv tar hånd om hele filmproduksjonen, fra utvikling av kommunikasjonsstrategi, research, manus, produksjon og publisering.

Vi er opptatt av innholdsmarkedsføring og bistår oppdragsgiverne våre med å formidle ideer, nyheter, informasjon og holdninger til målgruppene. Vi er dyktige i faget og brenner for å produsere filmer som berører hjerte og hjerne.

Skal filmen brukes på event kan vi legge til rette for regi og tekniske løsninger rundt visningen. Skal filmen brukes på nett sørger vi for leveranse i egnet format.